MENÜ

Beşiktaş'ın yeni gözdesi Eljero Elia!

Geçen sezon Başakşehir formasıyla dikkat çeken Hollandalı kanat oyuncusu Eljero Elia, Beşiktaş’ın transfer listesine girdi. Lens’ten istediği verimi alamayan ve Dünya Kupası sonrası Quaresma’ya gelecek teklifleri değerlendirecek olan siyah-beyazlılar, Elia için girişimlerini hızlandırdı.

Beşiktaş'ın yeni gözdesi Eljero Elia!

Geçtiğimiz sezonu istediği yerde bitiremeyerek Süper Lig’de 4. olan ve UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta, transfer hareketliliği başladı. Siyah-beyazlıların son gözdesi Medipol Başakşehir’in kanat oyuncusu Eljero Elia oldu. 31 yaşındaki Hollandalı futbolcu, sol kanat ağırlıklı olmak üzere her iki kanatta da mücadele ediyor.

Klaassen bombası! Teklif yapıldı

Sürati ve kolay adam eksiltmesiyle dikkat çeken Hollandalı oyuncu, Başakşehir’deki etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Turuncu-lacivertlilerin sezon başında Hollanda’nın Feyenoord’dan kadrosuna kattığı oyuncu için, kulübe birçok teklif geliyor. Başakşehir’in 1.1 milyon Euro karşılığında aldığı oyuncuya talip olan Beşiktaş, bonservisin aşağı çekilmesini istiyor. İstanbul ekibinin 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş’ın ise bu rakamı 2 milyon Euro’ya çekmek istediği öğrenildi.

Kaynak: Yenişafak

Stuttgart ve Hertha Berlin Tolgay Arslan'ın peşinde

Haberin Devamı
YORUM YAZ