MENÜ

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'ten oyuncularına mesaj!

Kadıköy’deki olaylı kupa maçının yankıları devam ederken, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş takımını lige döndürmeye çalışıyor. Güneş, “Sadece Galatasaray’a odaklanın. Sakin kalırsak kazanırız. Yine biz şampiyon olacağız” sözleriyle öğrencilerini motive ediyor.

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'ten oyuncularına mesaj!

Beşiktaş’ın teknik patronu Şenol Güneş, belki de Beşiktaş’taki en yoğun günlerini yaşıyor. Kupadaki olaylı Fenerbahçe maçının ardından TFF’nin aldığı karar Ümraniye’ye bomba gibi düşerken, Güneş bu durumun oyuncularına olumsuz yansımaması için uğraş veriyor.

Tecrübeli hoca, diğer yandan da ekibiyle Galatasaray derbisinin taktik analizlerini gerçekleştiriyor. Tüm gün Nevzat Demir Tesisleri’nde mesai harcayan ve işin psikolojik boyutunu da yürüten Güneş, takımla sürekli toplantılar yapıyor. Oyuncularından TFF kararını unutmalarını isteyen kurt hocanın, “Asla geriye bakmıyoruz. Bazen böyle olumsuz durumlar sahaya olumlu yansır. En önemli maç oynayacacağımız ilk maçtır. Tek tek kazanıp, hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Federasyon’un kararını elbette tartışacaksınız ama şimdi sadece Galatasaray’a odaklanın” dediği öğrenildi.

‘Bu kez işimiz zor’

Derbinin taktiğini de veren Beşiktaş teknik direktörü, “Bu sezon işimiz geçen yıllara göre daha zor. Şampiyonluk için yarışan takım sayısı fazla. Biz özellikle hafta sonu Galatasaray deplasmanında sakin kalmalıyız. 90 dakika boyunca disiplinli ve sabırlı oynarsak kazanırız. Yine biz şampiyon olacağız” sözleriyle takımı motive etti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ