MENÜ

Beşiktaş'ın gururu Domagoj Vida!

Hırvatistan Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda büyük işlere imza atan Domagoj Vida, Beşiktaş’ı gururlandırmaya devam ediyor. Önceki gün İngiliz futbolculara adeta nefes aldırmayan tecrübeli savunmacı, ülkesinin finale çıkmasında büyük rol oynadı.

Beşiktaş'ın gururu Domagoj Vida!

Beşiktaş’ın geçen sezonun devre arasında bonservissiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida, Dünya Kupası’nda harikalar yaratıyor... Hırvatistan Milli Takımı’nın en önemli oyuncuları arasında yer alan 29 yaşındaki futbolcu, yarı finalde önceki gün oynanan İngiltere maçında da oldukça iyi bir performans gösterdi. İngiliz futbolculara adeta nefes aldırmayan tecrübeli savunmacı, takımının finale çıkmasında büyük rol oynadı. Tabii ki bu durum Beşiktaş camiasını, yönetimini ve teknik heyetini oldukça gururlandırdı.

Geleceği belirsiz

Vida’nın performansından memnun kalan teknik direktör Şenol Güneş, Dusko Tosic’in ayrılığı sonrasında formayı Hırvat stopere verecek. Ancak başarılı oyuncunun Kartal’daki geleceği de belirsizliğini koruyor. Deneyimli savunmacı, Avrupa devlerinden teklifler alırken, Siyah-Beyazlı yönetim, tatmin edici bir öneri gelmesi durumunda Vida’nın satışına onay verebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ