MENÜ

Beşiktaş'ın bir gözü Chelsea'li golcüde: Loic Remy

Siyah-Beyazlılar, geçen sezonu Crystal Palace’ta kiralık olarak geçiren Fransız oyuncu için İngiliz ekibiyle temasa geçti. Yıldız futbolcu için 4 milyon Euro’luk (16 milyon TL) bütçe ayıran yönetim, tecrübeli ismi de Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna etmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ın bir gözü Chelsea'li golcüde: Loic Remy

Spor Toto Süper Lig’de son 2 sezondur şampiyonluk ipini göğüsleyen Siyah-Beyazlılar, yeni dönemde başarısını Avrupa’ya da taşımak için düğmeye bastı. Bu doğrultuda takıma dünyaca ünlü bir golcü kazandırmayı planlayan yönetim, son olarak gündemine, geçen sezon Crystal Palace’ta kiralık olarak görev yapan Loic Remy’yi aldı.

Geçen sezon Crystal Palace’ta çıktığı 20 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandıran 30 yaşındaki futbolcuyu kadroda düşünmeyen İtalyan menacer Antonio Conte’nin, yıldız ismin gönderilmesini istemesi sonrasında Kartal devreye girdi. Tecrübeli oyuncu için Chelsea’yle temaslara başlayan Beşiktaş’ın, Maviler’den maliyet raporu istediği bildirildi.

Kartal’ın bütçesi belli

Fransız futbolcuyu 2014 yılında Queens Park Rangers’tan 13.2 milyon Euro (54 milyon TL) karşılığında renklerine bağlayan Chelsea’nin, son dönemde performans olarak düşüşe geçen tecrübeli ismi düşük bir bedele elinden çıkarmayı planladığı konuşuluyor. Siyah-Beyazlılar’ın bu transferi bitirmek için 4 milyon Euro’ya (16 milyon TL) kadar çıkabileceği gelen haberler arasında...

M. Çağrı Davran


Diego Costa geri dönüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ