MENÜ

Beşiktaş ilk transferini yaptı! Anlaşma sağlandı! Son dakika BJK transfer haberleri

2018-2019 sezonunun başında Yeni Malatyaspor'un Benevento'dan kadrosuna kattığı ve Malatya ekibinde forma giydiği süre boyunca etkili performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran Guilherme, Beşiktaş'ın yolunu tutuyor.Guilherme'nin transferi konusunda her iki kulüpten açıklama bekleniyor.

Beşiktaş ilk transferini yaptı! Anlaşma sağlandı! Son dakika BJK transfer haberleri

Geçtiğimiz hafta açıklamalarda bulunan Guilherme, Malatya'da çok mutlu olduğunu ancak transfer işleriyle menajerinin ilgilendiğini söylemişti. Bugün sarı siyahlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın da Guilherme'nin Beşiktaş ile görüştüğünü doğruladı.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde Yeni Malatyaspor yönetimi ile Beşiktaşlı yöneticilerin bir araya geldiği ve iki takımın Guilherme transferinde anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Guilherme'nin transferi konusunda her iki kulüpten açıklama bekleniyor.

SERGEN YALÇIN'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

"Konuyla ilgili bilgim yok. Bizimle beraber kendisi kampta. Bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum. Oyuncu kaybedecek durumda değiliz. Çünkü çok geniş bir kadroya sahip değiliz. Oyuncu kaybedersek mutlaka yerine birini koymamız gerekecek. Ama bunu biraz da zaman gösterecek. 1 hafta içinde birçok şey netleşecek. Devre arası oyuncu bulmak da zor. Kimse iyi oyuncusunu sana devre arası vermez. İyi transferler olmuyor devre arası Türkiye'de… Belli başlı oyuncu grubu geliyor, genelde menajerler getiriyor. Sonra o oyuncuları millet paylaşıyor. Bize de ne düşerse alacağız."

YORUM YAZ