MENÜ

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Rosier savaşı!

Portekiz temsilcisiyle 4.4 milyon Euro bonservis artı sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşan yönetim, Aslan’dan gelen 5 milyon Euro’luk öneri sonrası çılgına döndü! Kara Kartal, Valentin Rosier transferinde oyuncunun ardından kulübü Sporting'i ikna etmişken devreye giren Galatasaray, imzaların atılmasına engel oldu.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Rosier savaşı!

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon 37 maçta 3 gol, 7 asistle oynayan Valentin Rosier ile 4 yıllık protokol anlaşması yapmış ve bonservisini almak için kulübü Sporting’le pazarlığa başlamıştı. Ancak, Siyah-Beyazlılar’ın bu transferde karşısına rakip olarak Galatasaray çıkmış durumda... Transferin ilk gününden itibaren ısrarla Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyleyen ve Siyah- Beyazlı formasıyla yaptığı bireysel antrenman görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşan 24 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’ın da devreye girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kulübü Cim Bom; oyuncu Kartal diyor!

Portekiz ekibi Sporting’e oyuncunun bonservisi için Beşiktaş’ın 4.4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifine karşılık, Galatasaray’ın 5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerdiği öğrenildi. Bu teklifler karşısında daha fazla para kazanmak isteyen Sporting’in Roiser’e , ’Galatasaray’a git’ dediği ancak Fransız sağ bekin; ’Kesinlikle Beşiktaş’ta kalmak ve orada oynamak istiyorum. Benim için başka seçenek yok, beni Beşiktaş’a verin’ diye ısrar ettiği ve bu transferin Beşiktaş lehine sonuçlandırılmasını istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Sporting istedi tweet'i kaldırdı

Rosier’in, Galatasaray'ın ilgisine "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" yanıtını verdiğini arkadaşımız Gökmen Özcan attığı tweet ile kamuoyuna duyurmuştu. Rosier de Özcan'ın tweetini alıntılayarak, bu sözü İngilizce yazdı. Sosyal medyada büyük yankı yaratan paylaşımın ardından Sporting Lizbon Kulübü oyuncuyu arayıp bu paylaşımını kaldırmasını istedi. Rosier de tweetini sildi.

YORUM YAZ