MENÜ

Beşiktaş ile anlaştığı belirtilen N'Sakala'nın keyfi yerinde!

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Caner Erkin’le yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş, sol bek mevkisini Aytemiz Alanyaspor’dan Fabrice Nsakala ile dolduracak. Siyah beyazlı takımın Demokratik Kongolu futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. N'Sakala ise sosyal medya paylaşımlarını sürdürüyor. Yıldız oyuncu araç kullandığı anları paylaştı.

Beşiktaş, 30 yaşında ve 1.78 metre boyundaki tecrübeli oyuncu N'Sakala ile her konuda anlaştı. Daha önce Beşiktaş formasıyla bir fotoğraf paylaşan yıldız oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla Beşiktaşlı taraftarların ilgisini çekiyor. İşte N'Sakala'nın araç kullanırken paylaştığı yeni paylaşım...

Haberin Devamı

FABRİCE N'SAKALA KİMDİR?

21 Temmuz 1990'da Fransa'nın Île-de-France bölgesine bağlı Seine-Saint-Denis ilinde bulunan Le Blanc-Mesnil komününde doğan Fabrice N'Sakala futbola AS Bondy ve ES Troyes altyapılarında başladı.

2009 yılında Troyes'in A takımına çıkan Demokratik Kongo asıllı Fransız futbolcu, 103 maçta 5 asist yaparken, gol atma başarısı gösteremedi.

2013 yılında Belçika'nın Anderlecht takımına transfer olan Fransız sol bek, bu takımda ise 71 maçta forma giydi ve 1 gol atıp, 7 asist yaptı.

2016'da Anderlecht'ten Alanyaspor'a kiralanan N'Sakala'nın gösterdiği başarılı performansı sonrası Akdeniz temsilcisi tarafından bonservisi alındı. Alanyaspor'da 4. sezonunu geçiren N'Sakala bu sezon 15 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

İstikrarlı futboluyla dikkat çeken Fabrice N'Sakala'nın Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2020'de sona erecek.

YORUM YAZ