MENÜ

Beşiktaş için Steven Gerrard iddiası

Futbol takımı ligde sıkıntılı günler geçiren ve 20 Ekim'deki seçimin heyecanı yaşanan Beşiktaş'ta, teknik direktörlük adına gündeme Steven Gerrard'ın ismi geldi.

Beşiktaş için Steven Gerrard iddiası

Abdullah Avcı yönetiminde lige istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimi merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

İngiltere kaynaklı Daily Record'dan ise seçim sonrası döneme ilişkin bomba bir iddia geldi. Beşiktaş'ta mevcut başkan adaylarından birinin, seçim sonrası takımın teknik direktörlüğüne Steven Gerrard'ı getirmeyi planladığı belirtildi.

Liverpool efsanesi Steven Gerrard, profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Kasım 2016'da Liverpool Akademi'de teknik direktörlük görevine başlamıştı. İngiliz oyuncu, sonrasında ise Nisan 2018'de İskoçya'da Rangers'ın başına geçmişti.

Geçtiğimiz sezon İskoçya Premier Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Rangers, bu sezon oynadığı 8 maçta 7 galibiyet alarak ligde lider durumda yer alıyor.

2018'de Rangers ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Gerrard'ın Ahmer Nur Çebi'nin teknik direktör adaylarından olabileceği belirtiliyor.

YORUM YAZ