MENÜ

Beşiktaş-Hatayspor maçında Mame Diouf'dan takım arkadaşlarına uyarı

Süper Lig'in 39. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Hatayspor, Vodafone Park'ta oynanan maçın ilk 15 dakikasında art arda golleri kalesinde gördü. Akdeniz ekibinin kaptanlarından olan tecrübeli forvet, Mame Diouf, takım arkadaşlarını saha ortasında toplayıp bir konuşma yaptı.

Beşiktaş-Hatayspor maçında Mame Diouf'dan takım arkadaşlarına uyarı

Süper Lig'de 39. haftanın en kritik maçı Vodafone Park'ta oynadı. Lider Beşiktaş, Avrupa Ligi hedefi olan Hatayspor maçına adeta fırtına gibi başladı. 2'de Akintola'nın kendi kalesine attığı golle geriye düşen Akdeniz ekibi, 11'de Larin'in golüyle 2 farklı geriye düştü.

Haberin Devamı

Sezonun en flaş takımlarından birisi olan Hatayspor'un kötü başlangıcı ve art arda yenilen goller sonrası demoralize olması sonrası devreye takımın en tecrübeli isimlerinden olan Mame Diouf girdi. Premier Lig ve Bundesliga tecrübesi olan yıldız forvet, Beşiktaş'ın 2. golünün ardından Mame Diouf, takım arkadaşlarını saha ortasında toplayıp bir konuşma yaptı.

Beşiktaş-Hatayspor maçında Mame Dioufdan takım arkadaşlarına uyarı

Diouf'un yaptığı konuşmaya rağmen Hatayspor, rüzgarı arkasına alan Beşiktaş'ı durduramadı. Rakibini sahadan silen Beşiktaş, sahadan 7-0'lık galibiyetle ayrıldı.

YORUM YAZ