MENÜ

Beşiktaş - Hatayspor maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Beşiktaş, etkili hücum oyuncularıyla sürpriz yapma potansiyeli yüksek olan Hatayspor'u Dolmabahçe'de konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Beşiktaş - Hatayspor maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Ankaragücü ve Sivasspor beraberliklerinden sonra inancını yitirmeyen, 3'er gollü Kayserispor ve Rizespor galibiyetleri alan Beşiktaş, Süper Lig'in an itibariyle zirvesinde ve şampiyonluğa oldukça yakın. Siyah beyazlılarda Ajdin Hasic, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Oğuzhan Özyakup sakat. TD Sergen Yalçın cezası biten Valentin Rosier'e yeniden sağ bekte görev verecek. Son lig maçında sakatlanıp kenara gelen Gökhan Töre maç kadrosuna alındı ancak son 2 maçta "9 numara" olarak başlayan Töre'nin bu sefer ilk 11'de olması beklenmiyor. Cyle Larin merkeze geçecek, kanatlarda Rachid Ghezzal ve Georges-Kevin Nkoudou oynayacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ - HATAYSPOR MAÇI İDDAA ORANLARI! HEYECAN MİSLİ.COM'DA

Beşiktaş - Hatayspor maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Son 4 maçında yenilgisi olmayan Hatayspor'da ise hedef ligi en azından 5. sırada bitirmek. Ön libero Isaac Sackey ve hücum alternatiflerinden Mohammed Kamara cezalı. Sağ açık Selim Ilgaz ve stoper Soner Örnek sakat. TD Ömer Erdoğan koronavirüs karantinasında, takımın başında yardımcı antrenör Özhan Palut olacak. Son 6 maçta 7 golü olan Mame Diouf, son 2 galibiyete asistleriyle destek veren David Akintola ve Süper Lig'in gol kralı (21 gol) Aaron Boupendza hücumda oldukça formda.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Beşiktaş'ın ligdeki son 5 maçının 4'ü "karşılıklı goller" ile "2.5 ÜST" oldu.

- Hatayspor deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanamadı ve bu maçların tamamı "2.5 ALT" bitti. (2 beraberlik - 3 mağlubiyet)

Haberin Devamı

- Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal son 6 maçta 7 gol katkısı (4 gol 3 asist) yaparken; Hatayspor'un Gabonlu starı Aaron Boupendza son 4 maçta 4 gol katkısı (3 gol 1 asist) yaptı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Süper Lig karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "2.5 ÜST" oldu! %40'lık kesim taraf bahsini bir kenara bırakıp gollere yönelmiş ve mücadelede en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor... %24'lük kesim ise "Beşiktaş kazanır" tercihini kuponlarına eklemiş ve şampiyonluk yolundaki siyah-beyazlı ekipten Dolmbahçe'de hata beklemiyor.

YORUM YAZ