MENÜ

Beşiktaş haberi... Sergen Yalçın: İki yeni transfer olarak bakıyoruz

Beşiktaş haberi... Süper Lig'in 21. haftasıyla ilk yarı tamamlandı. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Göztepe'yi konuk etti. Siyah-beyazlılar rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş, aldığı bu sonuçla ilk yarıyı lider kapatmayı garantiledi. Teknik direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş - Göztepe maçını değerlendiren Sergen Yalçın, transfer konusuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 21. haftasıyla ilk yarı tamamlandı. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Göztepe'yi konuk etti. Siyah-beyazlılar rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş, aldığı bu sonuçla ilk yarıyı lider kapatmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Sergen Yalçın karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş - Göztepe maçını değerlendiren Sergen Yalçın, transfer konusuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, "Ljajic ve Gökhan Töre geri döndü. İyi antrenman yapmaya başladılar, fit duruma geliyorlar. Onlardan faydalanacağız. İkisine de yeni transfer olarak bakıyoruz." dedi.

YORUM YAZ