MENÜ

Beşiktaş haberi: Rachid Ghezzal geri dönüyor!

Beşiktaş haberi... Sakatlıktan yeni çıktığı için Yukatel Denizlispor maçında riske edilmeyen Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, Yeni Malatya deplasmanında ilk 11’deki yerini alacak, Kevin N’Koudou kulübeye geri dönecek.

Beşiktaş haberi: Rachid Ghezzal geri dönüyor!

Kartal’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Yeni Malatyaspor deplasmanında formasına kavuşacak.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Sergen Yalçın, sakatlıktan yeni çıktığı için Yukatel Denizlispor maçında riske etmediği Ghezzal’a Malatya’da ilk 11’de görev vermeyi planlıyor. Kevin N’Koudou’yu yeniden kulübeye çekecek olan Yalçın’ın maça Ghezzal’la başlayacağı aktarıldı.

Ghezzal gibi sakatlıktan yeni döndüğü için Denizlispor maçında yedek bekleyen Rıdvan Yılmaz da teknik heyetten forma bekliyor. Ancak Sergen Yalçın’ın, Fabrice N’Sakala’nın performansından memnun olduğu ve büyük olasılıkla Rıdvan’ı yine yedek soyunduracağı vurgulandı.

Kartal’da Cenk Tosun ve Francisco Montero’nun tedavileri devam ediyor. Bireysel çalışan Montero’nun, Gaziantep FK maçına yetiştirilmesi planlanıyor. Tedavisine devam edilen Cenk Tosun’un ise birkaç gün sonra saha çalışmalarına başlayabileceği aktarıldı. Gençlerbirliği deplasmanında dizinden sakatlanan Cenk’in, Yeni Malatyaspor maçını da kaçıracağı ifade edildi. Deneyimli golcünün, Montero gibi Gaziantep FK maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

Haberin Devamı

Bu arada Denizlispor maçının ikinci yarısında hafif bir sakatlık geçiren ve tedbir amaçlı oyundan çıkan Domagoj Vida dünkü antrenmanda yer aldı. Hırvat stoperin önemli bir sakatlığının bulunmadığı belirtildi.

25 maçta 56 gol şampiyon yapıyor!

Vodafone Park’ta Yukatel Denizlispor’u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, Süper Lig’de 56 gole ulaştı. 25 lig sınavına çıkan Kartal’ın maç başına gol ortalaması 2,24 oldu.

Siyah-beyazlı takım 2002-2003 sezonundan sonra ligde ikinci kez 25 maçta 56 gol atmayı başardı. Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki 2015-16 sezonunda 25. haftayı 56 golle kapatırken, sezon sonunda ezeli rakiplerinden Fenerbahçe’nin önünde şampiyon olmayı başarmıştı. Kartal, 34 lig maçı oynadığı 2015-16 sezonunu 75 golle kapatmıştı.

Haberin Devamı

Kaynak: Milliyet

YORUM YAZ