MENÜ

Beşiktaş haberi: Dorukhan Toköz'ün yeni adresi!

Beşiktaş - Dorukhan Toköz haberi: Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "Benim kendisine önerdiğim teklif orada duruyor. Gelip imzalarsa ne ala, imzalamazsa da yolu açık olsun. İstediği parayı başkaları veriyorsa, gitsin alsın. Ben onu kesinlikle engellemem." açıklaması sonrası Dorukhan Toköz'ün geleceği merak konusu oldu. Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, Tivibu Spor'da yayınlanan Her Gün Spor programında Dorukhan Toköz ile ilgili yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. İşte Gökmen Özcan'ın Dorukhan Toköz açıklaması...

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz bilmecesi sürüyor. Siyah beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Dorukhan ile ilgili yaptığı ''"Benim kendisine önerdiğim teklif orada duruyor. Gelip imzalarsa ne ala, imzalamazsa da yolu açık olsun. İstediği parayı başkaları veriyorsa, gitsin alsın. Ben onu kesinlikle engellemem." açıklaması, oyuncunun geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, Tivibu Spor'da yayınlanan Her Gün Spor programında Dorukhan Toköz'ün sezon sonu planıyla ilgili yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı.

YORUM YAZ