MENÜ

Beşiktaş haberi: Dorukhan Toköz bombası! Fenerbahçe transferi...

Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş ile sözleşmesi Haziran 2021'de bitecek olan Dorukhan Toköz için Fenerbahçe'nin devrede olduğu iddia ediliyor. Sezon sonunda siyah beyazlı takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Dorukhan Toköz ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Dorukhan Toköz transferi hakkında A Spor'a konuştu.

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz bilmecesi... Adı uzun süredir Fenerbahçe'yle anılan Beşiktaş'ın 24 yaşındaki futbolcusu Dorukhan Toköz ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Dorukhan Toköz hakkında A Spor'a konuştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Emre Kocadağ, Dorukhan Toköz'ün Türkiye'de başka bir takımda oynamak istemediğini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Dorukhan Toköz ve menajeriyle görüştük. Dorukhan bize Türkiye'de başka bir takımda oynamak istemediğini söyledi. Beşiktaş'ta devam etmek istediğini düşünüyorum. Söylemine inanıyoruz. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta olumlu-olumsuz bu konuyu kapamayı düşünüyoruz. Kendisi ve Beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun. Şartlarımız uyarsa, onun da gönlü Beşiktaş'ta atmaya devam ederse, Dorukhan bizimle devam edecektir"

Kaynak: NTV

Haberin Devamı

YORUM YAZ