MENÜ

Beşiktaş haberi | Daum'dan Sergen Yalçın sözleri: Dünyada sadece iki oyuncu vardı!

Daum'dan Beşiktaş ve Sergen Yalçın açıklaması... Türk futbolunun yakından tanıdığı, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de teknik direktör olarak görev yapan Christoph Daum, TRT Almanca'ya özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yıllardır konuşulan Bayern Münih ile yaşanan transfer sürecini anlatan Daum, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta iyi işler yaptığını ve Beşiktaş'ı zirveye taşıyabileceğini söyledi.

Beşiktaş haberi... Türk futbolunun yakından tanıdığı, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de teknik direktör olarak görev yapan Christoph Daum, TRT Almanca'ya özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yıllardır konuşulan Bayern Münih ile yaşanan transfer sürecini anlatan Daum, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta iyi işler yaptığını ve Beşiktaş'ı zirveye taşıyabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'ın sesiz ve içine kapanık bir oyuncu olduğunu söyleyen Daum, "Teknik kapasitesi çok yüksek olan bir oyuncuydu. O dönem teknik bakımdan birbirine benzeyen dünyada iki oyuncu vardı. Biri Juventus'un Roberto Baggio'su diğeri henüz gelişme aşamasında olan Sergen'di. Ben Sergen'e çok büyük bir dünya yıldızı olabileceğini söyledim. Fakat çok çalışmalıydı." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın futbolculuk döneminde Bayern Münih'e transferinin gerçekleşmemesine çok üzüldüğünü ifade eden Daum, "Neredeyse bütün anlaşmalar sağlanmıştı. Bu transfer gerçekleşseydi daha disiplinli bir hayat tarzını da tanımış olurdu. Antrenör Sergen Yalçın'dan bahsetmek gerekirse Gaziantep'de çok büyük deneyimler kazandı. Edindiği tecrübe Beşiktaş'ta çok işine yarıyor. Akıllıca kararlar veren Beşiktaş yönetimini tebrik etmek lazım. Sergen Yalçın'la birlikte deneyimli oyuncularla çalışmayı bilen bir teknik adamın varlığı, takımı bir ekibe dönüştürme yeteneği Beşiktaş'ı haklı olarak zirveye taşır. Sergen Yalçın'ın futbol bilgisi göz önüne alındığında Beşiktaş'ı zirveye taşıyacak bir antrenör" dedi.

YORUM YAZ