MENÜ

Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ta Talisca bombası! Çin açıkladı...

Beşiktaş’ta Talisca bilmecesi… Beşiktaş’ın eski oyuncusu Anderson Talisca, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla siyah beyazlı taraftarları bir hayli heyecanlandırmıştı. Sosyal medyada yankı uyandıran gönderilerin ardından Çin basınından Talisca’nın Beşiktaş’a transfer olmasıyla ilgili açıklama geldi. İşte tüm detaylar…

Talisca Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Beşiktaş'ın eski oyuncusu Anderson Talisca'nın siyah beyazlı ekibe geri döneceği yönünde Çin basınında çıkan haberler gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Hürriyet'in haberine göre Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen ve son günlerde ismi Beşiktaş ile tekrar anılmaya başlanan Anderson Talisca için Çin'den açıklama var.

Çin basınının haberine göre Talisca'nın Guangzhou Evergrande'den ayrılma ihtimali ilk kez bu kadar kuvvetli ve Brezilyalı futbolcu hakkında ''Talisca için ayrılık iddiaları gerçeğe dönüşmek üzere'' yorumu yapılıyor.

Talisca'nın tavırları ve performans düşüklüğü nedeniyle teknik direktör Fabio Cannavaro tarafından da üstünün çizildiği ve son yabancı sınırlama kararlarının ardından ayrılığın olabileceği belirtildi..

Beşiktaş'a geri dönebilir!

Brezilyalı yıldızın geçen sezon da Beşiktaş'ın gündemine geldiği fakat siyah beyazlı kulübün 9 milyon euro ödemek istemediği hatırlanırken bu kez çok daha düşük bir ücrete transferin tamamlanabileceği belirtildi

Haberin Devamı

Çin'den yeni karar

Çin Futbol Federasyonu'nun aldığı karara göre Çinli oyuncular en fazla 628 bin euro, yabancı oyuncular ise en fazla 3 milyon euro kazanabilecek. Çin'de şu anda yıllık 8 milyon euro kazanan Talisca'nın Türkiye'ye dönüşünün önündeki en büyük engellerden biri olan yıllık ücreti böylece ortadan kalkacak.

Talisca sosyal medyayı kasıp kavurmuştu!

Anderson Talisca, 2 gün üst üste yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla Beşiktaş taraftarını heyecanlandırmıştı. Talisca, yaptığı son paylaşımda "Hayat seçimlerden oluşur ve benim seçimim mutlu olmak" sözlerini kullanmıştı.

Talisca'nın Guangzhou'dan takım arkadaşı Fernandinho ise, bu paylaşımın altına "Beşiktaş" yorumu yapmıştı...

YORUM YAZ