MENÜ

Beşiktaş haberi: Aboubakar'da son dakika

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Aboubakar, geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmişti. Bir süredir ülkesinde olan futbolcu özel uçakla İstanbul'a gelecek. Yurt dışından dönen herkese uygulandığı gibi Aboubakar'a da korona virüs testi yapılacak. Beşiktaş da Aboubakar'a ikinci testi yapacak. Aboubakar'ın test sonucuna göre Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın kadrosuna alınacak. Tecrübeli futbolcunun 6 ocakta oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına yetişip yetişmeyeceği konusu belirsizliğini koruyor. İşte Aboubakar'da son durum.

Aboubakar, geçtiğimiz günlerde annesini kaybetmişti. Bir süredir ülkesinde olan futbolcu özel uçakla İstanbul'a gelecek.

Haberin Devamı

Yurt dışından dönen herkese uygulandığı gibi Aboubakar'a da korona virüs testi yapılacak. Beşiktaş da Aboubakar'a ikinci testi yapacak. Aboubakar'ın test sonucuna göre Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın kadrosuna alınacak.

Tecrübeli futbolcunun 6 ocakta oynanacak olan Çaykur Rizespor maçına yetişip yetişmeyeceği konusu belirsizliğini koruyor. İşte Aboubakar'da son durum.

A Spor

YORUM YAZ