MENÜ

Beşiktaş: Güven Yalçın açıklaması! İşte o sözlerin perde arkası

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde 22 yaşındaki oyuncusu Güven Yalçın'ı sezon sonuna kadar İtalya Serie B Ligi takımlarından Lecce'ye kiralamıştı. Transferin ardından Güven Yalçın'ın Sergen Yalçın'ın kendisine az şans verdiğini yönünde yaptığı açıklamalar gündeme damga vurmuştu. Milliyet Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında olayın perde arkasını Emre Bol ve Seçil Menteş'e aktardı. İşte Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları...

Beşiktaş'ın İtalya Serie B Ligi takımlarından Lecce'ye kiraladığı Güven Yalçın'ın transferin ardından yaptığı açıklamalar gündeme damga vurmuştu.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi yazarı ve A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, konuyla ilgili D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında konuştu.

Serdar Sarıdağ, Güven Yalçın'ın "Beşiktaş'ta teknik direktör ve başkan değişti. Sonrasında genç oyunculara daha az şans vermeye başladılar. Skor odaklı kadro seçimleri oldu. Bana göre tecrübeli oyuncuları daha fazla oynatmayı tercih ettiler. Genç bir oyuncu olarak bana çok az şans verdiler." ifadesini değerlendirdi ve Sergen Yalçın - Güven Yalçın arasında geçen diyaloğu aktardı.

YORUM YAZ