MENÜ

Beşiktaş | Gökdeniz Bayrakdar'da son dakika! Tarih belli oldu

Beşiktaş, Antalyaspor'un genç forveti Gökdeniz Bayrakdar'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş'ın Gökdeniz Bayrakdar'a olan ilgisini duyuran gazetemiz editörü Ömer Necati Albayrak, oyuncunun ''Gelen resmi teklif yok.'' açıklamasına karşın Gökdeniz'in Beşiktaş'ı istediğinin altını çizdi ve transferin tam olarak şekilleneceği tarih ile ilgili Fanatik TV'den Seçil Menteş'e konuştu.

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, yeni sezona dair transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlı ekibin Gökdeniz Bayrakdar'a olan ilgisini duyuran gazetemiz editörü Ömer Necati Albayrak, bu transfer isteği hakkında Fanatik TV'den Seçil Menteş'e açıklamalarda bulundu:

Haberin Devamı

OYUNCU İSTİYOR

''Erdal Torunoğulları, transferde önemli rol oynayan bir isim. Beşiktaş’ın daha önce de bir talebi olmuştu. Bu transfer için geç kalındı. Bunun bedeli de pahalıya mal olacak. Oyuncuya yeni ‘Burak Yılmaz’ olarak bakılıyor. Transferin bitme ihtimali yüksek ama kısa vadede değil. Oyuncu da Beşiktaş’ı istiyor. Transfer, Euro 2020 sonrası şekillenecek. ''

YORUM YAZ