MENÜ

Beşiktaş - Gençlerbirliği canlı izle

Futbolseverler 2019'un son günlerinde Süper Lig'e veda ediyor. 17. haftanın ilk kapışmasında eksiklerle boğuşan iki ekip karşı karşıya geliyor: Beşiktaş - Gençlerbirliği. Ev sahibi Beşiktaş en önemli skor gücü olan Burak Yılmaz'dan yoksun. Başkentliler ise Sio ve Stancu gibi hücum silahlarından yoksun. Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı öncesi son dakika detaylarını bu içerikte bulabilirsiniz.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı öncesi son dakika detaylarını aktarıyor, ayrıca "Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak" sorusunun yanıtını veriyoruz. Beşiktaş'ta en önemli eksik Burak Yılmaz. Golcü futbolcu sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamıyor. Ayrıca uzun süredir sakat olan Douglas'ın yanı sıra Roco ve bilindiği üzere Dorukhan da kadroda yer alamıyor. Bir diğer eksik ise Fenerbahçe derbisinde sarı kart cezalısı durumuna düşen Jeremain Lens. Konuk ekip Gençlerbirliği de çok önemli hücum silahlarından yoksun olarak İstanbul'a geldi. Kırmızı-Siyahlı ekibin en skoreri Bogdan Stancu sarı kart cezalısı. Bir diğer hücumcu Sio ise sakat. Fabricio Baiano ve Halil Özdemir de kart cezaları nedeniyle Vodafone Park'taki maçta oynayamayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda canlı?

Yukarıdaki sorunun cevabı ise şöyle: Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saat 20.30'dan itibaren canlı olarak beIN SPORTS 1 ekranından naklen yayınlanacak. Karşılaşma ile ilgili diğer detaylar ise şöyle:

Beşiktaş ve Gençlerbirliği bugüne kadar ligde toplam 90 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların 51’ini Beşiktaş kazanırken 31 maç beraberlikle bitti, 8 maç ise Gençlerbirliği’nin üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş bu maçlarda toplam 143 gol atarken, 62 kez de kalesinde gol gördü.

Siyah beyazlı ekip bugüne kadar 45 kez Gençlerbirliği’ni evinde ağırladı. Bu maçların 30’unda Beşiktaş rakibini mağlup ederken yalnızca 1 maçta Ankara temsilcisine mağlup oldu. Evinde rakibine toplam 80 gol atan kara kartallar, 24 golü de kalesinde gördü.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’ne İstanbul’da en son 2000-2001 sezonunun 15. Haftasında 3-0’lık sonuçla mağlup olan Beşiktaş o maçtan itibaren evinde oynadığı 16 karşılaşmada rakibine yenilmedi.

Beşiktaş - Gençlerbirliği muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, Ljaciç, Nkoudou, Umut Nayir

Gençlerbirliği: Ertaç, Erden, Toure, Bjarsmyr, Polomat, Sessegnon, Yasin, Candeias, Sefa, Seuntjens, Ayite.

YORUM YAZ