MENÜ

Beşiktaş - Galatasaray maçı sonrası büyük övgü: Derbilerin kralı diyeceğiz!

Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar alınan bu sonuçla puanını 38'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş ile çıktığı hiçbir derbiyi kaybetmedi. Tivibu Spor'da Beşiktaş - Galatasaray derbisini yorumlayan yazarımız Erman Özgür, Sergen Yalçın'dan övgüyle bahsetti.

Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar alınan bu sonuçla puanını 38'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş ile çıktığı hiçbir derbiyi kaybetmedi. Tivibu Spor'da Beşiktaş - Galatasaray derbisini yorumlayan yazarımız Erman Özgür, Sergen Yalçın'dan övgüyle bahsetti.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin yıldızının Josef de Souza olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Skora dokundu, maçı çözen oyuncu oldu. Öyle bir vuruşu sadece formda bir santrforun yapabileceğini düşünüyorum." dedi.

Sergen Yalçın demenin derbi demek olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Sergen Yalçın, ne olursa olsun kendi özgüvenini takıma aktarmaya başarıyor. derbi Diagne'nin kırmızı kartı üzerinden okunamaz. Sanırım "Derbilerin kralı Sergen Yalçın diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ