MENÜ

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor... Süper Lig takımlarının 31 haftalık değişimi!

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Galatasaray, Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldu. Trabzonspor ise MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Bu sonuçlarla birlikte 31. hafta geride kaldı ve milli ara başladı. Güncel puan durumunda küme düşme hattında kalan takımlar ise Ankaragücü, Erzurumspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor. Süper Lig'de 1. haftadan 31. haftaya dek takımların puan durumundaki sıralamasını sizler için derledik. İşte Süper Lig puan durumundaki 31 haftalık değişim...

Süper Lig'de ilk 4 sırayı oluşturan takımlar Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor olurken güncel sıralamada küme düşme hattında kalan takımlar MKE Ankaragücü, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor oldu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe derbisinden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş puanını 64'e yükselterek liderlik koltuğundaki yerini korudu. Fenerbahçe ise 59 puanla 3. sırada.

Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup olan Galatasaray, şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı. Sarı kırmızılılar 61 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Trabzonspor ise Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Bordo mavili ekip, zirve yarışında kritik bir 3 puan elde etti. Karadeniz ekibi 55 puanla 4. sırada yer alarak milli araya girdi.

MKE Ankaragücü 29 puanla 18. sırada yer alıyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor 27 puanla 19, Gençlerbirliği 27 puanla 20 ve Denizlispor 25 puanla son sırada.

Süper Lig'de 2020/21 sezonunun 1. haftasından 31. haftasına kadar olan puan durumu sıralamasını sizler için derledik.

YORUM YAZ