MENÜ

Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası Rıdvan Dilmen: Büyük skandal!

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin kazananı Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar evinde konuk ettiği rakibini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş - Galatasaray derbisinin orta hakemi Cüneyt Çakır, karşılaşma sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen de Cüneyt Çakır'ın derbi performansını eleştirdi.

Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisinin kazananı Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar evinde konuk ettiği rakibini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin orta hakemi Cüneyt Çakır, karşılaşma sonrası eleştiri oklarının hedefi oldu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen de Cüneyt Çakır'ın derbi performansını eleştirdi.

Cüneyt Çakır'ın Beşiktaş - Galatasaray derbisini kötü yönettiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Marcao ilk yarının sonunda öyle bir attı ki kendini... Cüneyt hoca da verdi faulü. Tekrarda da müdahale olmadığını gördük. Arkadan faulse kart vermen lazım." dedi.

Galatasaraylı oyuncunun ilk yarıda yaptığı faule Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in bile faul vereceğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "En büyük skandal o pozisyon... O pozisyonu bile vermedi. O pozisyon atak pozisyonu üstelik." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ