MENÜ

Beşiktaş - Galatasaray derbi haberi... Rıdvan Dilmen'den ilginç derbi yorumu!

Beşiktaş - Galatasaray derbisi Süper Lig'in 19. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak. Şampiyonluk yarışında mücadele eden ezeli rakipler derbide 3 puanın sahibi olmak için sahaya çıkacak. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında gündemi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi konuştu.

Süper Lig'in 19. haftası Beşiktaş - Galatasaray derbisine sahne olacak. Şampiyonluk yarışında mücadele eden ezeli rakipler derbide 3 puanın sahibi olmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında gündemi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi konuştu.

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi Sergen Yalçın ve Fatih Terim'in rakibinin 11'i konusunda tüyo alması gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Özellikle Beşiktaş cephesinin orta sahası konusunda. Benden öneri; hiç kırılmadan sıkılmadan maça hazır olacak şekilde 13 kişiyi hazırlamalılar. Bazen gazetecilere haber yollarlar kim oynuyor diye. O kadar hassas kadroyla çıkıyor ki Sergen hoca ben de şaşkına döndüm açıkçası." dedi.

YORUM YAZ