MENÜ

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında kıyaslama: Kalite farkı çok fazla!

Beşiktaş sezonun tamamlanmasıyla birlikte birçok oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Siyah beyazlılarda transfer çalışmaları devam ederken taraftar heyecanla forvet transferi bekliyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın kadro yapılanmasını ve transfer gündemini yorumladı.

Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ederken taraftar heyecanla forvet transferi bekliyor. Beşiktaş sezonun tamamlanmasıyla birlikte birçok oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın kadro yapılanmasını ve transfer gündemini yorumladı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in başlamasına çok kısa bir süre kaldığının altını çizen Erman Özgür, "Beşiktaş'ın Larin'den başka santrforu yok. O da üst düzey değil ama Beşiktaş'ın hala santrfora ihtiyaç olduğunu bize hissettiren bir oyuncu" dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın transfer açıklaması üzerinden yorum yapan Erman Özgür, "Larin'i de teklif gelirse satacaklarını söyledi. Ülkemizde gelir gelmez kimseyi eleştirmemek lazım. Futbolcular geliyor, daha doğru dürüst antrenman yapmadan, arkadaşlarının adını öğrenmeden maça çıkıyor. O yüzden Beşiktaş'a lig başlamadan santrfor falan gelirse ben hiç eleştirmem. En az beş hafta beklemek lazım." dedi.

Beşiktaş yönetiminin santrfor konusunda acele etmesini ve Larin'i satmadan bir hamle yapması gerektiğini söyleyen Erman Özgür, "Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elinde belirli bir seviyede kaç santrfor var? Bir de Beşiktaş'ın elinde kaç santrfor var? Galatasaray ve Fenerbahçe ile şampiyonluk rekabetine girmek istiyorlar ama kalite farkı çok fazla" dedi.

YORUM YAZ