MENÜ

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Süper Lig'de 36. hafta dev bir derbiye ev sahipliği yaptı, karşılaşmada her türlü aksiyon yaşandı... Vodafone Park'taki mücadelede yüksek gerilim, tempolu oyun ve goller vardı ancak kazanan çıkmadı! Michy Batshuayi penaltı kaçırdı, Fenerbahçe'de Filip Novak'ın golüne, Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal karşılık verdi, derbi 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe, Devler Ligi yolundaki avantajını kaybetti, Kartal ise Avrupa şansını mucizelere bıraktı.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 36. haftası müthiş bir derbiye sahne oldu. Futbol adına her şeyin sahada olduğu karşılaşmada Valerien Ismael yönetiminde Avrupa potasında kalma mücadelesi veren Beşiktaş, İsmail Kartal’la Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe’yi konuk etti.

Haberin Devamı

1 dakikada değişti!

Dev maç adeta gerilim ve golle başladı. 2'de İrfan Can tribünden gelen maddeyle yerde kaldı. 4'te Larin golü önledi, 6'da Novak bu kez affetmedi, Fenerbahçe'yi, Dolmabahçe'de 1-0 öne geçirdi. Hemen 1 dakika sonra golü atan Novak bu kez penaltı yaptırdı! Topun başına geçen Michy Batshuayi 8'de penaltıyı direğe nişanladı. 29'da Novak, Kenan Karaman'a yaptığı müdahaleyle bir kez daha penaltıya sebebiyet verdi. 31'de bu kez Rachid Ghezzal sahneye çıktı ve golünü attı: 1-1.

Direkler izin vermedi

İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başladı. 47'de Larin, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Altay'ı geçemedi, 50'de ise Kanadalı kafa vuruşunda direğe takıldı! Bu dakikanın ardından Beşiktaş ağırlıklı karşılıklı ataklar olsa da derbiden başka gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı

Avrupa şansları...

Bu sonuçla Kara Kartal puanını 55 yaptı ve Avrupa şansını bitime iki hafta kala zora soktu. Fenerbahçe de 69 puana yükseldi ancak kaybettiği 2 puanla o önemli avantajını kaybetti. Ancak Sarı-Lacivertliler yine ikinci sıradaki yerini korudu.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Vodafone Park Stadyumu dev derbide kapalı gişe... Siyah-Beyazlılar tüm biletleri tüketti, derbide Kara Kartal'a tam destek veriyorlar.

MAÇTAN DAKİKALAR:

1' Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler ilk düdüğü çaldı, dev derbi başladı.

İRFAN CAN'A MADDE!

2' Tribünden sahaya atılan yabancı madde İrfan Can'ın başına isabet edince milli oyuncu yerde kaldı.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

LARİN GOLÜ ÖNLEDİ!

4' Mert Hakan orta sahanın solundan serbest vuruşu kullandı, top bir anda Zajc'ın önünde kaldı, Sloven futbolcu ceza sahasının sol çaprazından uzak direği düşündü, top gole giderken Larin'e çarptı, korner!

GOL!

6' Fenerbahçe korneri kullandı, ceza sahasında dışarı uzaklaştırılan topa Ferdi gelişine vurdu, Serdar'a çarpan top bir anda Novak'ın önünde kaldı, Çek oyuncu karşı karşıya pozisyonda Ersin'i avladı ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

PENALTI!

7' Santranın ardından Beşiktaş uzun topu oynadı, Batshuayi kafayla arkaya indirdi, ceza alanı içinde Novak-Larin mücadelesinde az önce Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü atan Novak penaltıya sebebiyet verdi.

Haberin Devamı

DİREĞE NİŞANLADI!

8' Meşin yuvarlağın başına geçecen Batshuayi, Altay'ın sağından topu ağlara göndermek istedi ancak topu direğe nişanladı!

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

9' Dev derbi müthiş aksiyonla başladı!

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

11' Rıdvan sol kanattan yerden içeri kesti, Larin penaltı noktası üzerinden tam plaseyi yapacaktı ki geriden gelen Ferdi kayarak müdahale etti.

21' Umut kendi yarı alanının solunda topu kaptırdı, Rossi şık gördü, derin oynadı, Serdar sağ çaprazda kaleci Ersin'le karşı karşıya kaldı, şutunda Ersin topu kornere çelmeyi başardı.

27' Kenan Karaman sağ kanattan ceza alanı içine girdiğinde Novak'ın müdahalesiyle yerde kaldı.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

VAR DEVREDE VE PENALTI!

29' VAR devreye girdi ve Kardeşler'e izleme önerisinde bulundu. Kardeşler gitti, izledi ve penaltıyı verdi.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

GOL!

31' Bu kez penaltının başına Ghezzal geçti, Cezayirli yıldız topu ve Altay'ı farklı köşelere gönderdi. Derbide şimdi skor 1-1!

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

35' Ghezzal hemen hemen sahanın ortasından kazanılan serbest vuruşu kullandı, ceza alanı içinde kalabalık yerde Welinton kafayı vurdu ancak top yandan dışarda.

Haberin Devamı

45' İlk devrenin sonuna +5 ekleniyor.

İlk yarı sona erdi.

46' İkinci devre başladı.

BEŞİKTAŞ HIZLI BAŞLADI!

47' Emirhan seken topa dokundu, Larin savunma arkasına sarkıp kaleci Altay'la karşı karşıya kaldı fakat milli eldiveni net pozisyonda geçemedi.

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

DİREK!

50' Ghezzal içeri çevirdi, Larin penaltı noktasında iyi yükseldi, kafayı vurdu ancak direği geçemedi! Bu maçta 2 olmak üzere toplamda bu sezon 24. kez direğe takılıyor Beşiktaş...

(ÖZET) Beşiktaş - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

61' İrfan Can, yay üzerinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti fakat topu üstten auta yolluyor.

81' Beşiktaş'ta top rakip ceza alanına şişirildi, Welintol sol taraftan arkaya doğru kafayla çevirdi, Can adeta kafayı uçarak vurdu, Altay çıkardı.

87' Mert Hakan yine korneri kullanamadı. Tribünlerden kendisine atılan yabancı maddeler var.

90' Derbinin sonuna +4 ekleniyor.

Karşılaşma 1-1'lik sonuçla sona eriyor. Vodafone Park'ta kazanan yok...

{{{match-widget:1529370}}}

Beşiktaş - Fenerbahçe ilk 11'ler

Haberin Devamı

Beşiktaş: Ersin, Serdar, Welinton, Umut, Kenan, Josef, E. İlkhan, Rıdvan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Fenerbahçe: Altay, Sangare, Tisserand, Novak, Ferdi, Gustavo, Mert Hakan, İrfan Can, Zajc, Rossi, Serdar Dursun

YORUM YAZ