MENÜ

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Ezgjan Alioski'yi istiyor

EURO 2020’de vitrine çıkan Makedon sol bek Ezgjan Alioski'ye Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor büyük ilgi gösteriyor. 4 Büyükler menajerlik şirketiyle temasa geçerken, 29 yaşındaki oyuncu için CSKA Moskova da devrede...

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, Ezgjan Alioski'yi istiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor; sol bekini Kuzey Makedonya Milli Takımı'nda buldu: Ezgjan Alioski… Türk kulüpleri, Leeds United ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Makedon oyuncunun şartlarını öğrenmek için İsviçreli menajerlik şirketiyle temasa geçti.

Haberin Devamı

Ruslar 2.5 milyon Euro önerdi

Şartları ağır bulan Trabzonspor, transferden şimdilik vazgeçerken, Rusya'nın güçlü ekibi CSKA Moskova yıllık 2.5 milyon Euro önerdi. Ancak oyuncu diğer takımlardan gelecek teklifleri beklerken, kararını Avrupa Şampiyonası sonrasına bıraktı.

ALİOSKİ KİMDİR?

1992'de Kuzey Makedonya'nın Pirlepe şehrinde doğan Alioski, futbola İsviçre'de başladı. Young Boys altyapısından sonra Lugano'da forma giydi. 2017-18'de ise 2.5 milyon Euro'ya Leeds'e imza attı. Ülkesiyle 2013'te ilk kez maça çıkan 29 yaşındaki sol bek, Kuzey Makedonya A Milli Takımı'nın formasını 42 kez giydi ve 8 gole imza attı.

YORUM YAZ