MENÜ

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi değerlendirdi: Fenerbahçe'nin dengesi şaşıyor!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş'a konuk oluyor. Editörümüz Hakan Ateşler, her iki takımın da tüm kozlarını paylaşacağı dev derbi öncesi Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Park Stadı'nda tüm kozlarını paylaşacak. Üçüncülük için büyük avantaj sağlayan Beşiktaş ezeli rakibini de yenerek bu avantajını korumak istiyor. Fenerbahçe ise Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Hakan Ateşler, dev derbi öncesi Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu. Favori olarak Beşiktaş'ı gören Hakan Ateşler, ''Maçın favorisinin Beşiktaş olduğunu düşünüyorum. Artık iç sahada herkes kaybedebiliyor. Dışarıda birçok takım kazanabiliyor. Beşiktaş, Fenerbahçe’ye göre temeli daha dolu, sağlam bir futbol oynuyor. Sergen Yalçın, Fenerbahçe’ye göre gençlere daha çok şans veriyor. Savunması daha oturaklı. Genç ve tecrübesiz bir kalecisi olmasına rağmen çokta büyük büyük bir hata yapmadığını görüyoruz.'' dedi.

Fenerbahçe'nin tek direnç noktasının Altay Bayındır olduğunu belirten Ateşler, ''Fenerbahçe’de ise tam tersi. İyi oynadıkları maçlarda da Altay kötü oynanan maçlarda da yine Altay kurtarışlarıyla takımı bir yere kadar getirebiliyor. Savunma o kadar kötü ve o kadar çok pozisyon veriliyor ki Altay da bir yere kadar dayanabiliyor. Fenerbahçe bu oyunla Malatyaspor’u yener. Göztepe ve Gençlerbirliği’ni yenebilir ama işin içine bir kademe üst takımlar girdiği zaman Fenerbahçe’nin dengesi normal olarak şaşıyor. Çünkü oradaki tek direnç Altay oluyor. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ