MENÜ

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı yorum: Roco da gelse dengeler değişmez!

Süper Lig'in 33.haftasında Beşiktaş, evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Saat 21.00'de başlayacak dev derbi öncesi Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, Siyah - Beyazlı ekipte yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe, bu akşam saat 21.00'de Vodafone Park Stadı'nda tüm kozlarını paylaşacak. Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, dev derbi öncesi Siyah -Beyazlı ekipte yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'ın sağlık durumunun Beşiktaş açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Gökmen Özcan, ''Beşiktaş adına belirleyici olan durum; Burak Yılmaz’ın sakatlığıydı. Bu hafta yapılan iki takım çalışmasında bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü. Ardından iki idmanda takımla çalışabildi. Onun durumu Beşiktaş açısından çok önemli.'' dedi.

Savunma hattının Roco - Vida ikilisinin üzerine kurulacağını belirten Özcan, ''Ek olarak Atiba cezasını tamamladı. O da orta sahanın en önemli isimlerinde bir tanesi. Boateng maç kadrosunda yer aldı. Bir tek N’Koudou kart cezası sebebiyle oynayamayacağını söyleyebiliriz. Ruiz takımdan ayrıldı, Savunma hattı Roco ve Vida üzerine olacak. Beşiktaş adına o bölümde istikrarsızlık hakimdi. Ruiz'in ayrılığı sonrası Roco’nun o bölgeye gelmesi dengeleri çok değiştirmeyecektir.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ