MENÜ

Beşiktaş eskiye dönüyor

Beşiktaş’ta sistem değişiyor... Teknik direktör Şenol Güneş, Anderson Talisca’nın yerine Adem Ljajic’in gelişi sonrasında 2015-2016 sezonundaki bol pasa dayalı oyuna geri dönmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş eskiye dönüyor

2015-2016 sezonunda Jose Sosa’lı, Mario Gomez’li kadrosuyla bol pasa dayalı oyun oynayan ve iyi performansıyla Süper lig’de şampiyonluğa ulaşan Kara Kartal, bir sonraki sene sistemde değişikliğe gitmişti. Sosa’nın takımdan ayrılması sonrasında kadroya katılan Anderson Talisca’nın daha ofansif bir oyuncu olması nedeniyle Beşiktaş, iki sezondur genellikle stoperlerin geriden oyun kurmasıyla ve kanatlardan gelen ortalarla gol bulmaya çalışıyordu. Ancak Talisca’nın ayrılığı ve Adem Ljajic’in transferi sonrasında teknik direktör Şenol Güneş, eski sistemine dönmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Ozzie 8’e geçiyor

Sırp 10 numaranın Talisca’ya göre daha pasör bir futbolcu olması sebebiyle bol pasa dayalı oyuna dönüş yapmaya hazırlanan Güneş, Ljajic’e orta saha ile hücum arasındaki köprü görevini verecek. Tecrübeli teknik adam, zaman zaman 10 numara bölgesinde görev yapan Oğuzhan Özyakup’u ise bu sistemde alışık olduğu mevkii olan 8 numara da kullanmayı düşünüyor.

YORUM YAZ