MENÜ

Beşiktaş | Dorukhan Toköz ayrılacak mı? İşte beklenen açıklama!

Beşiktaş transfer haberi: Dorukhan Toköz'de flaş gelişme... Yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan siyah beyazlı ekipte Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın başta olmak üzere Rosier, Ghezzal, Mensah ve Montero’nun kontrat süreleri ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu isimlerin yanı sıra uzun süredir geleceği belirsizliğini koruyan Dorukhan Toköz’ün yeni sezonda Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı da belli oldu. Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Beşiktaş'ta yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz belirsizliği son buldu. Dorukhan Toköz’ün yanı sıra kiralık olarak kadroya dahil edilen Rosier, Ghezzal, Mensah ve Montero’nun da kontrat süreleriyle ilgili katedilen yol, siyah beyazlı taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, ‘’Dorukhan Toköz, yeni sezonda Beşiktaş’ta kalacak mı?’’ sorusunu Fanatik TV'ye yanıtlarken kiralık isimlerin kontratlarıyla ilgili gelinen son noktayı da aktardı.

Gökmen Özcan, Beşiktaş'taki yeni sezon planlaması kapsamında Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili planlanan duruma da değindi.

YORUM YAZ