MENÜ

"Beşiktaş ders almalı"

Beşiktaş, PAOK deplasmanından 3-1'lik skor alarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Siyah-beyazlılar yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür PAOK - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. Beşiktaş'ın hala transfere ihtiyacı olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Beşiktaş, çok fazla çok ders alması gereken bir maç oynadı" dedi.

Beşiktaş için birçok olumsuzluğun bir arada yaşandığı bir maç olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Bunlardan ilki hazırlık maçı yapmadan geldiği için ilk resmi maçında hiç ritim bulamamasıydı. İkincisi de yeni transferlerin takıma bir şey katmaktan ziyade zafiyet gösterdikleri bir akşam oldu." dedi.

Haberin Devamı

Welinton'lu Beşiktaş savunmasının çok pozisyon verdiğini söyleyen Erman Özgür, "Nsakala beklenenin çok altında kaldı. Larin gole rağmen bence yeterli performans sergileyemedi. Ersin iyi oynuyormuş gibi görünse de yarım saatte üç gol yiyen bir kaleci. Ama üzerinde ısrar edilmesi gereken bir oyuncu" dedi.

Beşiktaş'ın çok zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Beşiktaş'ın hala transfere ihtiyacı var. Ahmet Nur Çebi'nin açıklamasına göre oyuncu satmadan oyuncu alınamıyor. Beşiktaş, çok fazla çok ders alması gereken bir maç oynadı" dedi.

YORUM YAZ