MENÜ

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de son durum!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu ve ekibi yönetecek. Fanatik Gazetesi muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde Sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Tugay Kaan Numanoğlu ve ekibi yönetecek.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde Sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.

Fenerbahçe'nin moralinin yüksek olduğunu söyleyen Yusuf Dursun, "Erol Bulut'un geniş kadroyu en iyi şekilde sahaya süreceğini düşünüyorum. Tabi Fenerbahçe'nin elinde Pelkas, Cisse, Perotti, Sosa gibi kozları var." dedi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan bir adım önde olduğunu söyleyen Yusuf Dursun, "Derbiler her zaman sıkıntılı olabilir, dikkat etmek lazım. Fenerbahçe hem Türkiye Kupası'nda hem de Süper Lig'de iyi bir hava yakaladı. Derbiye de çok iyi hazırlandılar" dedi.

YORUM YAZ