MENÜ

Beşiktaş değerlendirmesi: Bu bir hastalık!

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'a konuk oldu. Geçen hafta 3-0 önde olduğu Fenerbahçe derbisinden 3-3'lük skorla ayrılan siyah-beyazlılar mücadeleden Kayserispor deplasmanından da bir puanla döndü. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, 2-2 sona eren Kayserispor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'a konuk oldu. Geçen hafta 3-0 önde olduğu Fenerbahçe derbisinden 3-3'lük skorla ayrılan siyah-beyazlılar mücadeleden Kayserispor deplasmanından da bir puanla döndü.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, 2-2 sona eren Kayserispor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Beşiktaş'ın iki zıt takım gibi davrandığını ifade eden Ali Ece, "Beşiktaş'ta bipolar kolektif bozukluk var. Hikmet Karaman'ı tebrik etmek istiyorum. Geldiğinden beri Kayserispor'da taktiksel disiplini çok iyi sağladı, oyuncularına bunu çok iyi yansıttı." dedi.

Beşiktaş'ta forma giyen Atiba'nın formsuz olsa da usta bir oyuncu olduğunu ifade eden Ali Ece, "Şenol Güneş, Beşiktaş'taki o ilk iki şampiyonluk zamanındaki gibi büyük teknik adam katkısının beşte birini bile vermiyor haftalardır. Bugün de en az katkı verdiği maçlardan biri oldu." dedi.

Şenol Güneş'in Kayserispor maçının 60. dakikasında Dorukhan'ın yerine Roco'yu oyuna almasıyla ilgili değerlendirme yapan Ali Ece, "Roco'yu almak yönetimin hatasıdır ama orada Roco yerine Oğuzhan'ı hazırlayamamak da Şenol hocanın teknik hanesine eksi olarak yazar. Oğuzhan'ın girdi ne oynadı, hiçbir şey. Belirsiz, silik bir performansı var." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ