MENÜ

Beşiktaş: Canlı yayında öve öve bitiremedi!

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında evinde ağırladığı Gaziantep FK'yı Vincent Aboubakar'ın 15 ve 72. dakikada kaydettiği gollerle 2-1 mağlup etti. Gaziantep'in tek golü ise 90. dakikada penaltıdan Nouha Dicko'dan geldi. Yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında Beşiktaş'ın galibiyetini değerlendirdi. Erman Özgür, ''Beşiktaş, Gaziantep karşısında galibiyete ulaşırken hangi doğruları yaptı?'' sorusunu yanıtladı. İşte Erman Özgür'ün açıklamalarının tamamı...

Beşiktaş 2 - 1 Gaziantep FK | Süper Lig'in 29. haftasında evinde Gaziantep'i ağırlayan Beşiktaş, şampiyonluk mücadelesinde kritik bir 3 puan elde etti.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar'ın 15 ve 72. dakikada attığı gollerle Gaziantep'i deviren Beşiktaş, 60 puanla liderlik koltuğuna oturdu; şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Gaziantep'in farkı bire indiren tek golü ise 90. dakikada penaltıdan Dicko'dan geldi.

Yazarımız Erman Özgür, Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında ''Beşiktaş, Gaziantep karşısında galibiyete ulaşırken hangi doğruları yaptı?'' sorusunu cevapladı.

Beşiktaş'tan övgüyle bahseden Erman Özgür, "Futbolu basit oynamak zordur derler ama Beşiktaş yapması zor olan her şeyi ligin 8. haftasından itibaren alışkanlık hâline getirdi." ifadesini kullandı.

YORUM YAZ