MENÜ

Beşiktaş Belhanda'dan vazgeçti

Bu sezon maliyeti düşük yıldız arayışında olan Beşiktaş, Younes Belhanda defterini kapattı. Siyah-Beyazlılar'ın, Dinamo Kiev'in istediği yüksek bonservis bedeli nedeniyle Faslı orta alandan vazgeçtiği bildirildi.

Beşiktaş Belhanda'dan vazgeçti

Dış transfer konusunda çalışmalarına birçok kanaldan devam eden Beşiktaş’ın, gündeminde bulunan Younes Belhanda’dan vazgeçtiği bildirildi. Başkan Fikret Orman’ın, “Transfere 10-11 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdık” açıklamasının ardından maliyeti yüksek olmayan yıldız arayışına çıkan Siyah-Beyazlılar’ın Faslı oyuncunun kulübü Dinamo Kiev’le yaptığı pazarlıklardan olumlu sonuçla ayrılamadığı ifade edildi. Geçen sezon Fenerbahçe’nin de çok istediği 24 yaşındaki futbolcuyu Montpellier’den 8.5 milyon Euro’ya (25.5 milyon TL) transfer eden Kiev’in, oyuncusunu bu bedelin altında bir fiyata bırakmaya yanaşmadığı ifade edildi. Ukrayna’daki siyasi kriz nedeniyle ülkenin savaş haline dönmesinin ardından ayrılmaya yeşil ışık yakan Belhanda, daha önceden yaptığı açıklamada hayalinin İngiltere Premier Lig’de oynamak olduğunu ancak başka ülkelerden gelecek iyi bir teklifi kabul edebileceğini söylemişti.

33 maçta forma giymişti Geçen sezon Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’de hem ligde hem de Avrupa Ligi’nde forma giyen Belhanda, ortaya koyduğu oyunla yıldızını parlatmıştı. Başarılı orta alan, 33 karşılaşmaya çıkıp 7 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Başarılı futbolcuyla geçen sezon Fenerbahçe de ilgilenmişti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı

YOUNES BELHANDA İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ