MENÜ

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'den son dakika Dorukhan Toköz açıklaması

Son dakika Beşiktaş haberi... Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ve Başakşehirt galibiyetlerinden mâli duruma, Ljajic'teki son durum ve Dorukhan Toköz'le yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Çebi Dorukhan konusunda, " Dorukhan ile konuştum. 'Burada kalmanı istiyorum' dediğimde 'Ben de öyle istiyorum başkanım' dedi. Çebi ayrıca Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı hakem yorumunun eleştirilmesiyle ilgili olarak da "Ben algı yapmadım, yanlış anlaşıldım sanırım. Zaten hakem de baskı altında kalmamış, bunu gördük." şeklinde konuştu.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi'den son dakika Dorukhan Toköz açıklaması

Ahmet Nur Çebi'nin TRTSPOR'da katıldığı programda kullandığı ifadeler şu şekilde:

Haberin Devamı

"Rehavete kapılmamalıyız"

Galibiyetler doğal bir sürecin sonucu oldu. Takımda yeni transferler vardı. Trabzonspor galibiyeti, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri gibi hızlı gelişmeler oldu. Takımın yapabileceklerini gördüğüm için Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını kazanabileceğimizi söyledim. Rehavete kapılmamalıyız. Ligde şu anda içinde bulunduğumuz durum; bizi mutlu etmeli, özgüven sağlamalı ama rehavete de kapılmamalıyız.

"Beşiktaş sevdalıları bizi ayakta tuttu"

Ekim ayında yönetime geldiğimizde ödememiz gereken 120-130 milyon ödememiz vardı. Kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Futbolcularımızda bezginlik hali vardı. Yeniden bir yapılandırma için henüz sözleşme imzalanmadı. Pandemi nedeniyle gelirlerimizin neredeyse yarısı kayıp. Beşiktaş sevdalılarının bağışları bizi ayakta tuttu.

Haberin Devamı

"Ljajic 'Düzeleceğim' dedi"

Ljajic ile ben üç kere konuştum. İlkinde 'Covid süreci beni yordu', ikincide 'Şans bulamıyorum', en son da 'Söz veriyorum düzeleceğim' dedi. Dördüncüde ne olur bilemiyorum.

"Dorukhan yüzde 90 olumlu"

Dorukhan'la görüşmelerimiz devam ediyor. İmzalar atılmadan bir şey demek doğru olmaz ama bana göre %90 anlamında olumlu olarak bitti. Dorukhan ile konuştum. 'Burada kalmanı istiyorum' dediğimde 'Ben de öyle istiyorum başkanım' dedi.

"Fenerbahçe maçı öncesi algı yapmadım"

Gazeteciler, hakemle ilgili soru sordu ve ben de yanıt verdim. Sanki soruyu ben sordum. Keşke Fenerbahçe Kulübü, ben açıklama yapmadan açıklama yapsaydı. Ben algı yapmadım, yanlış anlaşıldım sanırım. Zaten hakem de baskı altında kalmamış, bunu gördük. Fenerbahçe'ye saygım var, Ali Koç ile iyi ilişkilerim var. Aramızda bir dostluk var. Biz daha önce yenildiğimizde Ali Koç'a 'Çok kötü maç yönetti, canımız yandı' dedim. Ali Koç ise çıkıp 'Çok güzel maç yönetti' dedi.

YORUM YAZ