MENÜ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Siyah Beyazlılar'ın resmi internet sayfasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınlandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Siyah Beyazlılar'ın resmi internet sayfasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınlandı.

Haberin Devamı

İşte Çebi'nin açıklaması:

Bir gün değil her gün kadının değerinin farkında olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Başkanı olarak, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım.

Türkiye’nin bünyesinde en çok kadın sporcu bulunduran ve kadın çalışan istihdam eden spor kulüplerinden biri olmaktan gurur duyuyor, kadın sporcu ve çalışanlarımızın başarılarıyla iftihar ediyoruz.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” sözünden hareketle kutsal annelik görevinin yanında hayatın her alanındaki varlıklarıyla ülkemizin gelişimi ve modernleşmesinin önemli bir unsuru olan kadınlarımızın emeklerine değer veriyoruz.

Bu özel gün vesilesiyle ülkemizin yetiştirdiği ilham verici, öncü ilk kadın kahramanlarımızdan Nene Hatun’u ve Fatma Seher Hanım’ı, ilk kadın pilotlarımızdan Sabiha Gökçen’i, ilk kadın kimyacımız Prof. Dr. Remziye Hisar’ı, ilk kadın doktorumuz Dr. Safiye Ali’yi, ilk kadın avukatımız Av. Süreyya Ağaoğlu’nu, ilk kadın heykeltraşımız Sabiha Bengütaş’ı, ilk kadın jet pilotumuz Leman Bozkurt Altınçekiç’i, ilk kadın emniyet müdürümüz Feriha Senerk’i, ilk kadın opera sanatçımız Semiha Berksoy’u, ilk kadın savaş muhabiri ve fotomuhabirimiz Semiha Es’i, ilk kadın banka müdürümüz İclal Ersin’i, ilk kadın pilotlarımızdan Bedriye Tahir Gökmen’i, ilk kadın radyo spikerimiz Emel Gazimihal’i, sahneye çıkan ilk müslüman kadın tiyatro sanatçımız Afife Jale’yi, ilk kadın valimiz Lale Aytaman’ı, ilk kadın gazetecimiz Selma Rıza’yı, ilk kadın bakanımız Prof. Dr. Türkan Akyol’u, ilk kadın büyükelçimiz Filiz Dinçmen’i, ilk kadın milletvekilimiz Benal Arıman’ı, ilk kadın arkeologumuz Jale İnan’ı, ilk kadın diplomatımız Adile Ayda’yı, ilk kadın hemşiremiz Esma Deniz’i, ilk kadın makinistimiz Seher Aytaç’ı, ilk kadın doğum uzmanımız Pakize İzzet Tarzi’yi, ilk kadın futbol hakemimiz Drahşan Arda’yı, ilk kadın veteriner hekimimiz Sabire Aydemir’i, ilk kadın muhtarımız Gül Esin’i, ilk kadın yönetmenimiz Cahide Sonku’yu, ilk kadın roman yazarımız Fatma Aliye’yi, ilk kadın çöp işçisi Elif Yazgan’ı, ilk kadın belediye otobüsü şoförü Fatma Kasapoğlu’nu ve nicesini hürmetle ve minnetle, Beşiktaş’ın siyah kadar asil, beyaz kadar zarif tüm kadın profesyonellerini, sporcularını, spor alanlarına ruh katan taraftarlarını sizin nezdinizde saygıyla selamlıyorum.

Haberin Devamı

Sadece bugününüzün değil her gününüzün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadar değerli ve anlamlı olmasını diliyorum.

Haberin Devamı

En derin sevgi ve saygılarımla...

YORUM YAZ