MENÜ

Beşiktaş - Başakşehir maçının ardından: Bu bir teknik direktör lanetidir!

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanan İstanbul derbisinde kazanan 3-2'lik skorla Siyah-beyazlılar oldu. Yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş - Başakşehir maçının ardından teknik direktör Sergen Yalçın'ın oyuncu değişiklik tercihini Tivibu Spor'da yorumladı.

Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanan İstanbul derbisinde kazanan 3-2'lik skorla Siyah-beyazlılar oldu. Yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş - Başakşehir maçının ardından teknik direktör Sergen Yalçın'ın oyuncu değişiklik tercihini Tivibu Spor'da yorumladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Başakşehir maçındaki oyuncu değişikliklerini yorumlayan Erman Özgür, "Ljajic'in fiziksel anlamda eksikliği kabul edilebilir ama 37 yaşındaki Atiba'nın 90. dakikada getirdiği pozisyonda topa öyle vurursan bu eleştiriye açık." dedi.

Sergen Yalçın'ın eleştirilerden bunaldığı zamanlar olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Bu bir teknik direktör lanetidir. Türkiye'de her zaman eleştirilirsin. 'Welinton çıktıktan sonra neler oldu' kısmında, bugün hiç oynamadı çok iyi şeyler oldu." dedi.

YORUM YAZ