MENÜ

Beşiktaş | Altını çizerek sordu: Niye gönderildi?

Sivasspor - Beşiktaş maçı tamamlandı. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle bitti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ta yaşanan düşüşü yorumladı. Beşiktaş'taki bireysel performansları ele alan Erman Özgür, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ligde haftanın en kritik maçlarından biri olan Sivasspor - Beşiktaş maçı tamamlandı. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle bitti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ta yaşanan düşüşü yorumladı.

Beşiktaş'ın her geçen hafta temposunun düştüğünü ifade eden Erman Özgür, "Beşiktaş aynı oyuncularla çok fazla oynamak zorunda kalıyor. Atiba, Josef, Welinton, Vida, Rosier, Larin, Aboubakar ve Ghezzal rakiplerin tüm oyuncularından daha fazla yıprandı." dedi.

Umut Nayir'in Beşiktaş'tan ayrılmasıyla ilgili konuşan Erman Özgür, "Umut Nayir gönderilirken hata yapıldığını biz burada söylemiştik. Bu kadar iyi bir Beşiktaşlı, tribüne göndersen sesi çıkmıyor, oynadığında mücadele ediyor. Bu tip oyuncun varken hem de Galatasaray derbisi kazanmışken, niye gönderildi? Altını çizerek bir daha tekrarlayalım..." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ