MENÜ

Beşiktaş | Ahmet Nur Çebi'den Fatih Terim açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Fatih Terim açıklaması... Süper Lig'de 2020-2021 sezonu tamamlansa da sezona damga vuran olayların yankıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in derbi öncesi "Kaybedersek Beşiktaş'ı alkışlarız" açıklamasına yanıt vermiş ve "Tabii ki alkışlayacak, başka ne yapacak" demişti. Haber Global'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuşan Ahmet Nur Çebi, o ifadelerine açıklık getirdi.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu tamamlansa da sezona damga vuran olayların yankıları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in derbi öncesi "Kaybedersek Beşiktaş'ı alkışlarız" açıklamasına yanıt vermiş ve "Tabii ki alkışlayacak, başka ne yapacak" demişti.

Haberin Devamı

Haber Global'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programına konuşan Ahmet Nur Çebi, o ifadelerine açıklık getirdi.

Konuşmanın akışına bakıldığında söylediklerinde yanlış bir şey olmadığını ifade eden Ahmet Nur Çebi, "Benim söylediklerimden Galatasaraylı futbolcular motive olmuş. Değerli hocam aslında bunu iyi niyetli söylediğimi anlamıştır ama eline malzeme geldi 'hadi bunu kullanayım' demiş midir, olabilir mi? Olabilir, Fatih hoca bunu kullanabilir bu da yapılır. Fatih hoca da öyle yapmıştır." dedi.

YORUM YAZ