MENÜ

Beşiktaş, adım adım 1 numara'ya...

Ara transferde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Siyah-Beyazlılar, bu konuya son noktayı koymak için artık geri sayımda... Yönetici Erdal Torunoğulları'nın; Dnipro'lu Denys Boyko için kulübüyle yaptığı görüşmelerde son viraja girdiği öğrenildi.

Beşiktaş, adım adım 1 numara'ya...

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda takıma yeni bir kaleci kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu konuda sıcak saatler yaşıyor. Avrupa’da transfer turunda olan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın Ukrayna devi Dnipro’nun başarılı file bekçisi Denys Boyko için ısrarını sürdürdüğü bildirildi. Listelerinde yer alan Fransız ekibi Marsilya’nın tecrübeli eldiveni Steve Mandanda’dan olumsuz cevap gelmesinin ardından bütün çalışmalarını 27 yaşındaki isim üzerinden sürdüren Torunoğulları’nın; bu oyuncu için kıran kırana pazarlıklarını sürdürdüğü bildirildi.

Boyko’nun baskısı sürüyor

Başkan Fikret Orman’dan aldığı talimatın ardından transferi en düşük maliyete bitirmek için Ukrayna temsilcisinin yetkilileriyle toplantı üstüne toplantı yapan Torunoğulları’nın, son olarak Boyko için 3,5 milyon Euro’luk bir öneride bulunduğu öğrenildi. Daha önce Türkiye temsilcisi aracılığıyla FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ta forma giymeye hazırım. Kulüplerin anlaşması bekliyorum” mesajını gönderen Boyko’nun, transferinin gerçekleşebilmesi için Ukrayna temsilcisinin yönetimine baskısını sürdürdüğü konuşuluyor.


Quaresma: Beşiktaş'ta bırakacağım


Torunoğulları’nın hedefi belli

Planlarını bu isim üzerine yapan deneyimli yönetici; alternatif isimler için de nabız yoklamaya devam ediyor. Bu doğrultuda; Schalke’li Rene Adler, Milan’lı Diego Lopez ve Jefferson gibi kalecilerle de temas halinde olan Erdal Torunoğulları’nın bu transfere yakın zaman içerisinde nokta koymayı planladığı ifade edildi.

Ukrayna’nın parlayan yıldızı

Dnipro’yu UEFA Avrupa Ligi’nde geçen sezon finale taşıyan isim olan Boyko, bu dönemde ise takımının formasını 22 karşılaşmada sırtladı. Ukrayna futbolunun çıkıştaki ismi olan 27 yaşındaki eldiven, EURO 2016’da ülkesinin formasını giyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ