MENÜ

Beşiktaş açıklaması: Önder hoca ile birlikte çok önemli bir yapılanma içerisindeler

Başkan Ahmet Nur Çebi, bugün gerçekleşen basın toplantısında yeni teknik direktör olarak Önder Karaveli'yi atadıklarını açıkladı. Çebi, ayrıca Ceyhun Kazancı'nın sportif direktör olarak göreve başladığını açıkladı. Siyah-Beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi ek olarak gündeme dair birçok konu da açıklamalar yaptı. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Beşiktaş’ın bugün gerçekleştirdiği basın toplantısını değerlendirdi.

Başkan Ahmet Nur Çebi, bugün gerçekleşen basın toplantısında yeni teknik direktör olarak Önder Karaveli'yi atadıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Çebi, ayrıca Ceyhun Kazancı'nın sportif direktör olarak göreve başladığını açıkladı.

Siyah-Beyazlı ekibin başkanı Ahmet Nur Çebi ek olarak gündeme dair birçok konu da açıklamalar yaptı.

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Beşiktaş’ın bugün gerçekleştirdiği basın toplantısını değerlendirdi.

Gökmen Özcan: ‘’Beşiktaş adına çok özel bir gündü bugün. Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli’nin bu anlamda geleceği resmi olarak Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından duyuruldu. Normal de bildiğiniz gibi Önder Karaveli, Beşiktaş’ın teknik ekibine geçici olarak gelmişti. Sonrasında baktığımızda bu süreçte elde etmiş olduğu başarı, takımın ortaya koymuş olduğu başarılı performans ve özellikle teknik, idari tecrübesini iyi bir şekilde yansıtması sonrasında başarılı bir şekilde yoluna devam etti. Ve bu anlamda Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi’de yönetim kurulu ile birlikte kendisiyle yola devam etme kararı aldı. Bugün de resmi olarak bunu açıkladı.’’ dedi.

YORUM YAZ