MENÜ

Beşiktaş açıklaması: Hala ligin favorisi!

Beşiktaş, ligin 32. haftasını puansız kapattı. Deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olan Sergen Yalçın'ın öğrencileri karşılaşmadan 1-0'lık skorla mağlup ayrılarak Galatasaray'ın kaybettiği haftada puan farkını açma avantajını kaybetti. Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya kaybettiği karşılaşmayı Fanatik TV'ye yorumladı.

Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sergen Yalçın'ın öğrencileri karşılaşmadan 1-0'lık skorla ayrılarak Galatasaray'ın kaybettiği haftada puan farkını açma avantajını kaybetti.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya kaybettiği karşılaşmayı Fanatik TV'ye yorumladı.

Kasımpaşa - Beşiktaş maçının kaderinin ilk 45 dakikada çizildiğini ifade eden Umut Eken, "Kasımpaşa, Beşiktaş'ın yetenekli ayaklarının kendi sahalarında oynamasına pek izin vermedi. Kasımpaşa'nın ilk 26 dakikada 3 net gol pozisyonu vardı. Josef ve Atiba'yı çok etkisiz bıraktılar." dedi.

Kasımpaşa'nın maç için çok dinamik olduğunu ve teknik direktör değişikliğinin faydasını gördüklerini söyleyen Umut Eken, "Skoru belirleyen en önemli sebeplerden biri de Beşiktaş adına Ghezzal gibi skora etki eden bir ismin olmayışıydı. Beşiktaş'ın ahengi bozulmuş gibiydi önemli oyuncuların eksikliğini çok hissettiler." dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın ligin 33. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı öncesi de değerlendirme yapan Umut Eken, "Beşiktaş - Alanyaspor maçı muazzam bir maç olabilir. Çok zevkli bir karşılaşma izleyebiliriz. Şampiyonluk yolunda alınmış yaraya gelince... Her takım her şekilde kaybediyor. Dün Galatasaray kaybetti bugün Beşiktaş... Beşiktaş sadece ciddi bir avantaj kaybetti hala ligin favorisi" dedi.

YORUM YAZ