MENÜ

Beşiktaş açıklaması: Fabrika ayarlarına geri dönmüş!

Beşiktaş - Kayserispor | Süper Lig'in 37. haftasında lider Beşiktaş, evinde konuk ettiği Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Son haftalarda düşüş yaşayan Siyah-beyazlılar rakibine kurduğu üstünlükle skoru da buldu ve maçı 3-1 kazandı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın performansından övgüyle bahsetti.

Süper Lig'in 37. haftasında lider Beşiktaş, evinde konuk ettiği Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Son haftalarda düşüş yaşayan Siyah-beyazlılar rakibine kurduğu üstünlükle skoru da buldu ve maçı 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın performansından övgüyle bahsetti.

Beşiktaş'ın performansından övgüyle bahseden Nihat Kahveci, "Sergen Hoca, bir şeyler yaptı ve sonucunu aldı. Her zamanki gibi... Beşiktaş'ta maç bitene kadar şunu gördüm; sanki sezonun son maçını oynuyorlar, o kadar ciddiler. Beşiktaş, fabrika ayarlarına geri dönmüş; oyuncuların isteği, arzusu, mücadelesi sayesinde..." dedi.

YORUM YAZ