MENÜ

Beşiktaş'a eleştiri: Engelleyemiyorsun!

Beşiktaş, Süper Lig'in son haftasında Göztepe deplasmanına konuk olacak. Ligde haftalardır lider götürdüğü şampiyonluk şansını kaybettiği iki maçla zora sokan Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile 81 puanda yer alıyor. TRT Spor'da yayınlanan 'Futbol Aklı' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş'ın yaşadığı puan kayıplarını değerlendirdi.

Süper Lig'in son haftasında Beşiktaş, Göztepe deplasmanına konuk olacak. Ligde haftalardır lider götürdüğü şampiyonluk şansını kaybettiği iki maçla zora sokan Siyah-beyazlılar, Galatasaray ile 81 puanda yer alıyor.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Futbol Aklı' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş'ın yaşadığı puan kayıplarını değerlendirdi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumlayan Cem Dizdar, "Beşiktaş buraya kadar getirip nasıl oluyor da bu duruma geliyor? Sezonun sonuna doğru sakatlanma risklerinin artması, kart risklerinin yükselmesi ve bunun gibi engellenemeyen şeylerin olması... Engelleyemiyorsun. Oysa başka bir formül bulabilir 1 puan oyunu oynayabilirdi. Ama göremedik." dedi.

YORUM YAZ