MENÜ

Beşiktaş açıklaması: Çok iyi transfer olur!

Beşiktaş haberi... Sezonu iki kupayla tamamlayan Beşiktaş'ta gelecek planları yapılmaya başlandı. Şampiyonlukla beraber büyük bir gelir elde eden Siyah-beyazlıların transfer döneminde ne yapacağı merak konusu. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın gelecek planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta gelecek sezon planları şimdiden yapılmaya başlandı. Şampiyonlukla beraber büyük bir gelir elde eden Siyah-beyazlıların transfer döneminde ne yapacağı merak konusu. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın gelecek planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın şampiyon kadrosuna koruyamayacağını ifade eden Erman Özgür, "Montero'yu Beşiktaş'a satmak için göndermediler, tecrübe kazansın diye gönderdiler. Mensah'a Beşiktaş'ın ihtiyacının olmadığını düşünüyorum benim hayal kırıklıklarımdan biri. Beşiktaş'a Rıdvan ve N'sakala'ya rağmen sol bek lazım." dedi.

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunu korusa dahi 5-6 oyuncuya ihtiyacı olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Vida ve Welinton çok iyi stoper ama Beşiktaş'a stoper de lazım. Alpaslan Öztürk iyi transfer olur." dedi.

YORUM YAZ