MENÜ

Beşiktaş | Aboubakar ilk 11'de olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

Beşiktaş haberi... Aboubakar ilk 11’de olacak mı? Spor yazarı Serdar Sarıdağ, D- Smart 77. kanalda yayınlanan Bol'ca Futbol programında Seçil Menteş ve Emre Bol’un konuğu oldu. 35. haftada oynanan Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçı üzerinden yorumlarda bulunan Serdar Sarıdağ, Aboubakar’ın eksikliğine dikkat çekti. Aboubakar’ın Sivasspor maçında ilk 11’de olup olamayacağı ile ilgili Serdar Sarıdağ’dan çarpıcı bir açıklama geldi. İşte Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları...

Sivasspor - Beşiktaş maçı öncesi Aboubakar gelişmesi! D-Smart 77. kanalda yayınlanan Bol’ca Futbol’un bu haftaki konuğu spor yazarı ve yorumcusu Serdar Sarıdağ oldu.

Haberin Devamı

Seçil Menteş ve Emre Bol’un sorularını yanıtlayan Serdar Sarıdağ, 35. haftada oynanan ve 2-2 sonuçlanan Beşiktaş - MKE Ankaragücü maçını değerlendirdi.

Milli takımdan adale sakatlığıyla dönen ve tam 4 maçtır formasından ayrı kalan Vincent Aboubakar’ın 3 hafta sonra takımla çalışmalara başlamasını değerlendiren Serdar Sarıdağ, ‘’Aboubakar ilk 11’de olur mu?’’ sorusunu yanıtladı.

YORUM YAZ