MENÜ

Beşiktaş Abdülkerim Bardakçı transferini bitiriyor

Siyah-Beyazlılar, 27yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor’a 2 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Oyuncuyla menaceri aracılığıyla el sıkışan Kara Kartal, 1,90’lık stoper ise sezon sonu öncesinde resmen kadrosuna katmayı hedefliyor.

Beşiktaş Abdülkerim Bardakçı transferini bitiriyor

Bu sezon Konyaspor formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansla yıldızını parlatan Abdülkerim Bardakçı, Kara Kartal’ın radarına girmişti. 27 yaşındaki futbolcu için aylar öncesinden menaceri aracılığıyla çalışmalarda bulunan idareciler, bu transferde artık son düzlüğe girmiş durumda... Oyuncuyla temsilcisi üzerinden el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, Konyaspor’a da 2 milyon Euro’luk teklifte bulundu.

Haberin Devamı

Öneriyi değerlendirmeye alan Yeşil-Beyazlılar’ın, sezon sonuna kadar düşünme süresi istediği bildirildi. 1,90’lık stoperin, ay sonuna kadar transferinin tamamlanması bekleniyor. Bu sezon Konyaspor’da 32 maça çıkıp 5 gol ve 3 asistlik performans ortaya koyan Abdülkerim, A Milli Takım’ın oyuncu havuzu içerisinde bulunuyor.

Abdülkerim Bardakçı, bu sezon Konyaspor formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansla takımının çıkışında en önemli pay sahiplerinden biri oldu

YORUM YAZ