MENÜ

Beşiktaş, 2 çalışanının şehit olduğunu duyurdu

Beşiktaş Kulübü, 2 kulüp çalışanının hain terör saldırısında şehit olduğunu duyurdu.

Beşiktaş, 2 çalışanının şehit olduğunu duyurdu

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena yakınında yapılan terör saldırısında Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu ve Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü Vefa Karakurdu'nun şehit olduğunu açıkladı.

Siyah beyazlıların, ilk açıklamarında "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü. Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize ve Uncu'ya Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nden kaldırılarak, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Beşiktaş yaptığı ikinci açıklamada ise "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz" satırlarına yer verdi.

Beşiktaş, 2 çalışanının şehit olduğunu duyurdu



CANER ERKİN'LE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ

Hain saldırıda şehit olan Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu, Beşiktaşlı Caner Erkin'in 1 Aralık'ta Kartal Yuvası mağazasında düzenlenen imza gününde ünlü futbolcuyla fotoğraf çektirmiş ve bunu sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Fikret Orman'dan taziye mesajı

Dün akşam saatlerinde evimiz Vodafone Arena’dan ayrılışları sırasında fedakar polislerimize yönelik alçakca düzenlenen bombalı terör saldırısını tüm camiam adına şiddetle kınıyorum.

Ülkemizin huzur ve refah ortamına kavuşması için her gün tüm gücüyle mücadele eden ve dün de taraftarımızın ve sporcularımızın güvenliği için stadımızda görev yapan fedakar güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bu elim terör saldırısının üzüntüsünü çok daha derinden yaşıyorum.

Beşiktaş JK camiası adına tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.


Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ulus: Keşke 3-0 yenilseydik de saldırı olmasaydı

Haberin Devamı
YORUM YAZ